Comosøen – det idylliske Italien

4.6/5 - (90 votes)

Comosøen er en idyllisk gletcherskabt sø i den italienske region Lombardiet. Søen dækker et areal på over hundrede kvadratkilometer og er dermed Italiens tredjestørste sø. Du kan læse meget mere om selve søen på den her side. Comosøen er et fantastisk og mere stilrent alternativ til den populære Gardasø, og Como er da også for alvor ved at blive et hit blandt jetsettere og kendisser.

En smuttur til Milano

Comosøen er en af de dejligste og bedste søer i Italien. Søen ligger selvsagt i et naturskønt område, og er omgivet af dybgrønne kastajneskove og vandfald. I området dyrkes der desuden vin og silke. Udover det er den også fantastisk placeret i forhold til millionbyen Milano, som kun ligger knap 40 kilometer derfra. Milano byder på masser af seværdigheder og kulturelle oplevelser, og derfor perfekt til en dagstur.

Hvad du kan opleve i Milano, kan du læse mere om her.

Lej et sommerhus

En god måde at holde ferie ved Como, er selvfølgelig ve at leje et sommerhus og så eventuelt selv tage bil med så man kan komme lidt rundt. Du kan finde masser af gode og billige sommerhuse på den her side. Det bedste ved at have et sommerhus dernede er at man så kan være helt sikker på at få fred og ro, så man kan komme af med alt overflødig stress.

Hvis du selv har holdt ferie ved Como, så vil vi meget gerne høre om dine oplevelser. Skriv gerne en kommentar til artiklen nederst på siden.

Skriv en kommentar