Italien er populært for danskere

Hvorfor er Italien pludseligblevet så populær at bosætte sig i? Mange danskere er begyndt at flytte sydpå til de varmere lande. Især folk oppe i årene, hvor børnene er flyttet fra reden, vælger at flytte udenlands.. Så har forældrene jo friheden til at flytte derhen, hvor de sammen kan nyde deres otium. Tidligere var Frankrig et populært land at bosætte sig i, men efter de opsagde dobbeltbeskatnings aftalen har det slet ikke været lukrativt at leve som dansker i Frankrig.

Derfor har både Spanien og Italien nu overtaget disse udvandrere, som dels kan opnå EU fordelene i Sydeuropa sammen med et herligt varmt klima med gode badestrande. Pensionister og efterlønsmodtagere kan jo frit bosætte sig i andre EU lande og stadig modtage fuld pension, det kræver EU lovgivningen nemlig. Det er både populært for millionærer men også folk med en normal indtægt kan få meget gavn af at flytte til Italien. Den kendte Janni Spies har besluttet at bosætte sig i Italien i et stykke tid, kan vi læse i Billed-Bladet.

Billige ejendomspriser i Italien

Der har været en generel afmatning på ejendomsmarkedet de senere år i hele Sydeuropa, men det gælder især Grækenland og Spanien. Men læs her på hjemmesiden Bolig i Udlandet om de meget billige landsbyboliger i Italien. Men mange millionærer foretrækker at flytte ned til Comosøen, hvor boligerne er væsentligt dyrere, så her lever der mest filmstjerner og andre millionærer.

Generelt om Italien

Vi forbinder ofte Italien med hurtige biler, paven, fodbold og pizza. Det er også vigtige ting ved Italien, men landet er også kendt for meget andet. Især moden fra Firenze Milano har dannet stil i mange hundrede år. Venedig er kendt som den flydende by med gondoler, så for turister er der rigtig meget at se og opleve i Italien. Hvis du seriøst overvejer at flytte til Italien, bør du først tjekke denne hjemmeside Italy.dk, hvor du kan læse alle praktiske oplysninger om Italien. Her findes nyttige oplysninger om at finde både job og bolig, samt hvor man skal henvende sig for at få styr på papirarbejdet, da man jo skal registreres hos myndighederne i landet.

(Visited 1.050 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar