Spaghetti bolognese på den klassiske måde

Ønsker du at få Italien hjem i dit køkken? Så lav helt klassisk spaghetti bolognese! Læs med her og få opskriften skøn klassisk spaghetti bolognese.

Spaghetti bolognese er en af de retter, som man aldrig bliver rigtig træt af. Den smager så skønt, når den ellers laves rigtigt. Spaghetti bolognese kan nemlig hurtigt blive til en kedelig hverdagsret, hvis den ikke laves med et ordentlig skud kærlige tanker fra Italien. Vi har fundet en rigtig god opskrift på den nemme ret, som kan ses lige herunder.

Spaghetti bolognese (2 personer)

  • 1 pastinak, revet
  • 1 gulerod, revet
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • 1 løg, revet
  • Olie til stegning
  • 300 g hakket oksekød
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater (400 g)
  • Salt
  • Peber
  • Et nip sukker
  • 250 g frisk spaghetti
  • Olivenolie
  • ½ potte oregano, plukket
  • Revet parmesan

Salat

  • 100 g blandet salat
  • Olie
  • Eddike
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  • Sautér pastinak, gulerod, hvidløg og løg i olie i en varm gryde. Det skal ikke tage farve, men må gerne sautere i 4-5 minutter.
  • Kom kød i gryden, og lad det brune.
  • Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater, og krydr med salt, peber og lidt sukker.
  • Lad saucen simre under låg og jævnlig omrøring i mindst 30 minutter. Smag til.
  • Kog imens spaghettien i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra den, og vend den med en smule god olivenolie.
  • Anret din spaghetti bolognese og top derefter med frisk oregano.
  • Servér straks spaghetti bolognese med rigeligt parmesan og blandet salat til.
(Visited 794 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar