Vinterferie i Italien – Sådan sparer du penge

4.9/5 - (144 votes)

Det kan være ret dyrt, at tage på ferie. Hoteller, transporten, mad osv. er bestemt ikke helt billigt. Jeg har derfor været på udkig efter måder, som man kan gøre sin ferie billigere på, uden den mister sin lækre kvalitet og jeg har altså fundet noget, der kan gøres billigere.

Research før du bestiller

I disse høj konkurrence tider kan det virkelig godt betale sig at se sig ekstra godt for inden man køber noget. Især med hoteller er der virkelig stor forskel på pris fra udbyder til udbyder. Ofte kan man hvis man laver lidt ordentlig research få ihvertfald 50% rabat og det endda på 4-5 stjernede hoteller!

Benyt en rabatkode til en billigere overnatning

Rabatkoder kan findes til en del ting, men mange tænker ikke over, at man faktisk også kan få rabatkoder til sin ferie. Jeg har fundet to rabatportaler, der begge to har rabatkoder til hotels.com, der er et godt sted at begynde jagten på en billigere overnatning. De to portaler er se og hør saver og e-rabatkoder.dk, der begge har fine rabatter på hoteller og andet godt, du kan faktisk også få rabat på dit nye tøj, som du skal have med på ferie. På se og hør saver finder du blandt andet rabatter til lowcostholidays.dk og expedia.dk. På e-rabatkoder.dk kan du finde rabat til hotels.com og meget andet.

Held og lykke med det og rigtig god ferie.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar