Kom billigt til Italien med afbudsrejser all inclusive

Mange elsker Italien og rejser dertil flere gange om året, og det kan være enten i egen bil, med busselskab, med tog eller med fly. De fleste rejser med fly, da afstanden trods alt er flere tusinde km, således man ofte skal overnatte undervejs i egen bil. Det er hurtigt at flyve til Italien, og de absolut billigste flyrejser kan man finde ved at søge blandt afbudsrejser all inclusive, hvor man inkluderet i billetprisen får både fly, hotel samt fuld forplejning, og denne type billetter er blevet meget populære gennem de seneste år. Man kan for eksempel finde billetter til afbudsrejser all inclusive hos Sunweb, som fokuserer på billige flyrejser ned til sydens sol. Dog koncentrerer man sig hovedsageligt om markedet i Tyrkiet, Grækenland, Spanien og Bulgarien. Derfor bør man også se efter andre hjemmesider, som har afbudsrejser all inclusive, så man derved kan komme på en billig rejse fremover, uanset om det bliver til Italien eller et andet land.

Hvordan kan man finde afbudsrejser all inclusive?

Det bedste råd er at komme på en mailing liste fra flyselskaberne, hvor man har oplyst sine foretrukne destinationer samt rejsetidspunker. Så vil man dagligt kunne få mail fra flyselskaberne, så man nøjagtigt kan se udviklingen i priserne, og derfra er det så nemt at slå til, når priserne er gode. Et andet godt råd er at gå ind på de forskellige rejsesøgemaskiner, som eksempelvis er Momondo, Travelmarket, Afbudsguide eller Skyscanner, og her kan man også vælge en hel måned af gangen og få oplyst priserne udvikling i perioden. Her er det også muligt at få infomail om ændringer i prisen, før man har booket en billet. Den store fordel ved afbudsrejser all inclusive er selvfølgelig, at man dels får en rejse til meget nedsat pris, og rabatten går samtidigt på både hotelopholdet og maden under hele rejsen, så hvis man finder en rejse til halv pris, så har man nok sparet flere tusinde kr. ved at søge blandt afbudsrejser all inclusive.

Hvorfor er afbudsrejser all inclusive en fordel?

Det er stadig bedre for rejsebureauet, at de 90 eller 95 % har betalt flybillettens normalpris, mens man så får 50-70 % på de sidste billetter i stedet for ingenting. Flyselskabet har også i forvejen booket hotelværelser og forplejning, så man kommer alligevel til at betale fuld pris på disse, så derfor er det en stor fordel for rejsebureauet, hvis man få flyet af sted uden tomme sæder, så er det underordnet, at visse personer ikke har betalt fuld pris for billetterne. For en stor børnefamilie er det også en fordel at vælge all inclusive, idet man så kan budgettere med de resterende penge på feriebudgettet, så man ikke kaster pengene rundt til mellemmåltider, is, sodavand, snacks, desserter, frugter, drinks og andre småudgifter, som alligevel i det lange løb kan udgøre en stor post i budgettet. Når man så endda kan vælge mellem forskellige afbudsrejser all inclusive, så kan en større familie altså meget nemmere og billigere komme til en populær feriedestination for et billigere beløb end normalt. Flyselskaberne får jo afbud af flere årsager, som kan være sygdomme, job, eksamen og andre undskyldninger, som man ikke altid kan være klar over i forvejen.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar