Kort over Italien

Går årets ferie til Italien, kan du godt glæde dig, da Italien har masser af spændende ting at byde på for hele familien. Italien byder nemlig både på et helt utroligt køkken med udsøgte specialiteter, et væld af kunstskatte, store arkitektoniske monomenter med en fantastisk historie og ikke mindst det bedste indenfor modeverden. Naturen i Italien er også utrolig smuk, med lækre sandstrande, bjergtinder og skove, med varierende klimaer alt efter hvor i landet du befinder dig. På din rejse er et kort over Italien et must have, hvis du skal finde frem til de allerbedste steder rundt omkring i landet lige fra de allerbedste vandreture, de bedste vingårde i landet, de bedste steder at shoppe og de mest interessante seværdigheder.

Find vej i Italien

Skal du på ferie i Italien, er det en rigtig god idé, at have et kort over Italien med på turen. Er du på kør-selv-ferie er et kort over Europa vigtigt, men det kan også være rart, at have et mere lokalt kort med i baglommen. Med kortet over dit lokal område i Italien, kan du få et overblik over, hvilke muligheder der er i omegnen. Herunder hvor de største attraktioner befinder sig, og hvad de nærliggende byer har at byde på, så du ikke går glip af noget på din ferie i Italien.

Kort over de italienske vinregioner

Hvis du er interesseret i vin, er Italien den helt rigtige destination for ferien. Italien er nemlig et af de førende lande indenfor vinproduktion, og fremstiller nogle af verdens bedste vine på markedet. På en rejse til Italien kan du besøge Italiens mange vinregioner. Tag på besøg på vingårdene rundt omkring i landet, og få et unikt indblik i hvordan vinen bliver produceret. Du får selvfølgelig også mulighed for at smage på vingården egen produktion af vine tappet direkte fra vintønden. Vil du have det bedste overblik over vingårdene, er et kort over Italien og deres vingårde en god idé, så du får et klart overblik over de forskellige vingårde og deres placeringer.

Kort over shopping muligheder i Italien

Der er masser af mulighed for at shoppe igennem i de italienske byer. Her er alt fra kendte butikker med tøj fra de kendte italienske modedesignere til mindre ukendte butikker. Italien er også fyldt med små hyggelige markeder, hvor du kan købe alt lige fra traditionelle italienske ting til udsøgte italienske specialiteter fra det italienske køkken. Er du interesseret i at gøre nogle gode kup, bør du besøge nogle af de store outlet-markeder, der findes rundt omkring i Italien. Her kan du blandt andet købe tøj fra kendte italienske mærker som Armani og Gucci til billige priser. Du kan selvfølgelig ikke finde det tøj, som hænger på bøjlerne lige nu i butikkerne, men på markederne kan du finde sidste års kollektioner til stærkt nedsatte priser. Inden du tager hjemmefra, kan det være en god idé, at have et kort over Italien ved hånden, hvor du kan se, præcis hvor de allerbedste shoppingsteder ligger henne, så du ikke går forgæves. Mange af de eksklusive outlets ligger lidt udenfor byerne, og et kort over Italien kan derfor være rart at have ved hånden, når du skal finde frem til markedet.

Kort over vandreture i Italien

Italien har en storslået natur, som indbyder på at blive udforsket nærmere. På en ferie i Italien er det derfor kun oplagt, at tage en vandretur i det nærliggende område. Alt efter hvor i Italien du befinder dig, kan du støde på alt lige fra flotte bjerge, store sletteområder og smukke strande med azurblåt hav. Et kort over Italien er rart at have med på en vandretur, da du herved kan planlægge din tur på forhånd alt efter sværhedsgrad og længde. Ofte kan du hente specielle kort over Italien på de lokale turistkontorer, hvor der er optegnet ruter i området, som gør det nemmere for dig, at planlægge din vandretur.

(Visited 2.531 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar