All inclusive rejser i Italien – Alt du skal vide

Trænger du til en ferie med sol og sommer, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af og nyde livet er all inclusive rejser til Italien, måske det hele rigtige for dig. Italien er et utroligt spændende land, som har alt lige fra en underskøn natur, fantastiske bygningsværker, utrolige kulturskatte og en spændende kultur. Italien har altså noget for enhver smag. Noget Italien er specielt kendte for, er deres udsøgte gastronomi. Med all inclusive rejser til Italien skal du ikke tænke på, at nå og udforske hele det italienske køkken, da du på hotellet vil kunne finde et bredt udvalg af de italienske specialiteter.

Hvad er fordele ved all inclusive?

All inclusive rejser bliver mere og mere populære, og der kan være penge at spare ved at vælge denne form for rejse, fremfor almindelige rejser. Ved at vælge all inclusive har du et bedre overblik over, hvad dine udgifter til rejsen bliver, da mad og drikke allerede er betalt. I all inclusive rejser kan det dog variere, præcis hvad der er inkluderet i prisen. Men for det meste er der minimum tre måltider inkluderet. Derudover er der også ofte mulighed for at få snacks og is samt drikkevarer på hotellet.

Udover mad og drikke kan der også være underholdning inkluderet i prisen, såsom forskellige shows for børn og voksne, samt børneklubber og andre aktiviteter. Du bør dog ikke tage forgivet, hvad der er inkluderet i din rejse. Du bør derfor tjekke det nøje inden du tager afsted på ferie, så du ikke bliver uheldigt overrasket, når du kommer frem til dit hotel, og din all inclusive rejse ikke lever op til forventningerne.

Nyd den ægte italienske gastronomi

På all inclusive rejer kan der være en tendens til, at man bliver i hotelområdet og ikke får udforsket byen. Italiens byer er fyldt med masser af spændende oplevelser, og ikke mindst udsøgte specialiteter. Derfor må du ikke snyde dig selv for et besøg på en af de lokale restauranter, hvor du kan få et autentisk italiensk måltid mad. For selvom du har all inclusive på hotellet, så slår maden dér, bestemt ikke kogekunsten på de lokale restauranter.

Har du ikke prøvet de lokale specialiteter, har du ikke oplevet Italien på bedste vis. Ud over kolonariske oplevelser kan byen også ofte rumme hyggelige steder, hvor du fx kan sidde og nyde en drink i solnedgangens skær. En oplevelse som du måske heller ikke finder på hotellet. Så vær ikke bange for at opleve byen på egen hånd, og bruge lidt penge på den lokale gastronomi, på trods af at du allerede har betalt for all inclusive.

Hvad skal jeg huske under min all inclusive ferie?

Selvom du har bestilt all inclusive, kan det først og fremmest være en god idé at give personalet drikkepenge, da dette ofte kan resultere i en endnu bedre og hurtige service, og måske kan du endda få lov at sidde på de rigtig gode pladser i restauranten. Køerne er ofte rigtig lange til maden, når restauranten åbner. Dette skyldes ofte, at mange børnefamilier ønsker at spise tidligt. Hvis du gerne vil slippe for køer og mange børn, bør du derfor vente lidt med at gå ned og spise.

Der findes hoteller, hvor du udelukkende kan købe all inclusive. Disse hoteller kan nogle gange være at foretrække fremfor andre hoteller, da maden ofte er meget bedre på disse steder, og derudover er der også ofte mere plads i restauranten. Maden på dit hotel er selvfølgelig efter hotellets standard.

Så ønsker du et gourmet måltid hver dag, skal du også vælge hotellet herefter. Bor du på et trestjernet hotel, vil du også få trestjernede måltider. Hvis du en dag ønsker at tage på en lang dagstur i området, har mange hoteller den service, at du kan få en picnickurv med på din udflugt. I kurven har personalet forberedt lidt mad til turen, så I ikke skal tænke på at finde mad, når I er afsted.

(Visited 308 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar