Campingferie i Italien- Alt du skal vide

5/5 - (165 votes)

Har du overvejet at tage på camping i ferien? Hvis ja, bør du bestemt tage på camping i Italien. Italien er et lækkert sted at campere, uanset hvilke del af Italien du vælger at besøge. Landet har mange forskellige campingpladser lige fra campingpladser med de helt basale ting, du har brug for, til luksus campingpladser. Uanset om du vil ligge i telt, har din egen campingvogn eller ønsker at leje et mobilehome eller en hytte, så er der altid en campingplads der kan opfylde dine ønsker og behov. Camping Italien har altså et utal af muligheder, som passer til dine ønsker og behov, og der er altid masser at tage sig til for hele familien.

Om Italien

Italien er delt ind i 20 forskellige regioner, som hver især adskiller sig fra hinanden. Inden for disse regioner kan de traditionelle specialiteter fx være vidt forskellige, ligesom sproget og landskabet kan variere. Denne forskel skyldes blandt andet, at regionerne har hver deres klimaer, som fx har lagt grundlaget for, hvordan de traditionelle spiser har udviklet sig regionerne imellem. Derfor har hvert områd  hver sin specialitet. Derudover er de større byer kendt for forskellige ting. Rom for sine utrolige arkæologiske skatte, Milano for at være Italiens modehovedstad og Venedig for sine romantiske omgivelser. Skal du på ferie i Italien, bør du se nærmere på, hvad de enkelte regioner har at tilbyde. Uanset hvad du vælger, vil du bestemt ikke blive skuffet, da Italien er et smukt og spændende land at besøge.

Hvor skal du campere?

Hvis først du har besluttet dig for, at årets ferie skal foregå med camping Italien, kan det måske være svært at vælge, hvor i landet du skal campere. De italienske traditioner varierer som sagt, de forskellige regioner imellem, ligesom landskabet også har forskellige skønheder at  byde på, alt efter hvor i landet du befinder dig. Danske campister er specielt glade for Gardasøen og Lago Maggiore, som også er meget populære blandt campister fra hele verden.

Derfor anbefales det også, at man reserverer plads i god tid, da pladserne er tætpakkede i højsæsonen. Vil du gerne kombinere camping Italien med den ægte italienske stemning, bør du tage turen til det populære Toscana, som har nogle af de allerbedste ting fra Italien lige fra en utrolig smuk natur, et lækker klima, masser af seværdigheder og aktiviteter og det bedste fra det Italienske køkken.

Hvad kan du lave på din campingferie?

Der er masser af ting at begive sig til for hele familien ved at vælge camping Italien. Ved campingpladserne er der ofte masser af aktiviteter for alle aldre. Tag fx på spændende besøg på de lokale vingårde i området. Dette er måske mest beregnet på de voksne i familien, men børn kan også få meget ud af disse besøg, hvor du følger hele vinprocessen på gården. Derudover kan de nærliggende byer ofte byde på utrolige arkitektoniske skatte fra Italiens historie i form af gamle og helt utrolige bygningsværker.

Mange byer har også fine museer, hvor du blandt andet kan se nogle af Italiens mange kunstskatte. For børnene er der også masser at tage sig til. Der er ofte masser af muligheder for sjov og ballade, i de nærliggende vandland og forlystelsesparker, som ofte ligger tæt på campingpladserne. Mange af de italienske campingpladser ligger også ved kystområder, hvor der er rig mulighed for at sole og bade i det azurblå hav omkring Italien.

Hvad skal du tjekke inden du vælger campingplads?

Hvis du skal på camping Italien, bør du vælge den helt rigtige campingplads, inden du tager hjemmefra med familien. Sørg for at tjekke de forskellige campingpladser igennem, så du kommer til at bo på en campingplads, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Der er nemlig stor forskel i standarden på campingpladserne i Italien, så har du specielle ønsker, kan det betale sig, at vælge den helt rigtige hjemmefra.

Måske har du specielle ønsker til børnevenlige områder, eller måske ønsker du at leje et mobilhome eller en hytte. Det kan også være, at du ønsker at campingpladsen skal ligge tæt på både by og hav. Der er altså mange ting at tage stilling til, inden man tager på camping Italien.  Derudover kan der ofte være stor rift om campingpladserne, og det kan derfor være en god idé, at reservere i god tid, hvis du vil være sikret dig en plads på din drømme campingplads.

Dette gælder specielt for de meget populære campingpladser i Toscana og ved Gardasøen. Uanset hvor du vælger at campere i Italien, bliver camping Italien altid en uforglemmelig ferie.

Leave A Comment