Forretningsrejse i Italien? Klæd dig som en italiener

Rate this post

Når du skal på forretningsrejse, vil du gerne falde så naturligt ind i kulturen som muligt. Skal du til Italien på forretningsrejse kan det være en god idé vælge dine outfits derefter. Det giver et bedre førstehåndsindtryk, da du ikke virker så fremmed. På den måde får du et bedre udgangspunkt for at starte en god dialog. Vi giver her nogle tips til, hvordan du klæder dig som en italiener, når du skal på forretningsrejse i Italien.

Det skal se dyrt og eksklusivt ud

Når du skal på forretningsrejse, afhænger dine outfits meget af, hvilket arbejde du har, og hvilken branche du arbejder inden for. Sørg derfor at tilpasse dine outfits til dette. Rangerer du forholdsvis højt i virksomheden går man aldrig galt af et jakkesæt, eller bukser og en fin skjorte. Tilpas det til de enkle møder. Det giver et bedre førstehåndsindtryk, hvis man kan se, at du har lagt tid i at overveje, hvad du har på. Det er derfor også alfa omega, at du har rent og nystrøget tøj på. Du vil blive taget mere seriøst, hvis man kan se, du har gjort en indsats for at se præsentabel ud til den pågældende aftale

Italien er jo nærmest et modemekka. Det kan derfor være en god idé at gøre lidt ekstra ud af det tøj, du tager med på forretningsrejsen til Italien. Det må gerne se dyrt og eksklusivt ud, men det behøver det ikke at være. Det kræver lidt arbejde at finde lækkert tøj til en overkommelig pris, der ikke springer budgettet.

Det ligger i de små detaljer

Når man vil fremstå lidt eksklusiv ligger det ofte i de små detaljer. Det kan for nogle virke ligegyldigt, men vi har det ofte med at lægge mærke til de små detaljer, hvis de er enestående og eksklusive. Det gør de også i Italien. Overvej derfor hvilken fremtoning du giver, når du hiver en discount kuglepen op for at underskrive en aftale, når du i stedet kunne have gjort det med en smart Montblanc Pen. Det giver en helt anden udstråling, der med sikkerhed vil blive lagt mærke til.

Hvis de små detaljer er i orden, udstråler du en selvsikkerhed, der vil være bemærkelsesværdig. Tænk derfor på, hvordan du kan opgradere små ting ved dit outfit for at få denne udstråling. Det kan fx være med smarte til Montblanc, der kan give dig et eksklusivt look med få tilføjelser. Uanset hvad du går efter, er det vigtigt at tænke på helheden. Der skal gerne en harmoni og sammenhæng i dit outfit, der giver en selvsikker og seriøs fremtoning, som man har lyst til at gøre forretninger med.

Skriv en kommentar