Rejs til Italien med et kviklån

Rate this post

Italien er en af danskernes foretrukne rejsemål – og det er der mange gode grunde til. Det skønne klima, de fantastiske strande, den charmerende kultur og de mange lækre pastaretter og pizzaer. Italien er skøn. Og har du ikke været der endnu, er det med at pakke tasken og komme afsted. Italien er et af de lande i verden, som du bare må opleve.

Her i artiklen tager vi et kig på nogle af de mest populære feriemål i det charmerende støvleland, så du kan begynde at planlægge din næste rejse. Få et billigt kviklån her – så er der ingen undskyldning for ikke at komme ud at opleve verden.

Fortryllende og romantiske Venedig

Venedig er en magisk by. Det vrimler med smuk arkitektur og italienske gademusikanter, mens de verdensberømte gondoler glider over vandet. I Venedig går eller kører du ikke rundt i byens gader – du sejler. Der er en helt særlig romantisk stemning i Venedig, og tripper du for at invitere din kæreste med på weekendtur, så tag ham eller hende med til gondolernes og broernes by. Her er der alle muligheder for at opleve italiensk kultur og nyde en romantisk ferie – og hinanden ikke mindst.

Familieferie ved Gardasøen

Vil du gerne sydpå med familien, er Gardasøen et oplagt rejsemål. Hvert år strømmer der tusindvis af turister til det populære feriemål, som byder på alt fra børnevenlige sandstrande til smuk natur. Du kan vælge at køre selv eller at tage på en busrejse til Gardasøen. Du behøver altså ikke nødvendigvis kaste penge efter dyre flybilletter. Er du bange for, at der ikke bliver penge nok til at tage familien med sydpå til sommer, så er der mange muligheder for at tage et lån på www.prestamo.dk. Her kan alle være med.

Alle veje fører til Rom

Rom er en betagende by, der kan tage pusten fra enhver. Den smukke by er fyldt med historiske seværdigheder, som er berømte verden over, og stemningen i den italienske hovedstad er helt unik. Du kan få masser af dage til at gå med at vandre rundt i Roms snoede, hyggelige gader, spise på de atmosfærefyldte caféer og besøge seværdigheder som Sankt Peters Kirken eller Colosseum. Har du kun en forlænget weekend at gøre godt med, kan du også få en dejlig ferie alene eller med en, som du holder af, i magiske og fortryllende Rom.

Skriv en kommentar