Italien – landet med den funky mode

4.7/5 - (62 votes)

Selvom Italien efterhånden har været en republik i mange år, er der stadig noget dragende og tiltrækkende ved støvlelandet og den evige stad, der trækker selv kongelige dertil.

Italien – kunsten og modens land

Italien er nemlig stadig virkelig et kerneland, når det kommer til kunst og mode. Hvem har ikke hørt om mode i Milano, eller arkitektur i Rom, som du for resten kan komme på spændende ture ned og se, eller hvad med de store renæssancemalere?

Det viser sig dog også, at de kongelige kan lide at kaste sig ud i en lidt mere excentrisk mode, når de er i Italien. Prøv bare at se den her artikel fra Billedbladet, hvor den hollandske dronning er blevet snuppet på billeder med en lidt usædvanlig hat på hovedet.

Tag selv afsted

Hvis du stadig aldrig har været i Italien så se at komme afsted. Der er både rig mulighed for sommer- og vinterferie i støvlelandet, så der er aldrig andet end dårlige undskyldninger for ikke at have været der. Hvis du er på lidt bar bund med hvad du kunne tænke dig, findes der en masse gode rejsebøger eller guides på nettet omkring fantastiske områder i landet, som du bør besøge, hvis du er på ferie der. Der er noget for enhver smag, men hvis du især holder meget af gode vine og smuk natur, er en ferie hertil et must; for i Italien finder du nogle af de bedste vine i verden samt en helt fantastisk natur.

Så se endelig at komme afsted, for der venter en masse spændende oplevelser på dig!

Skriv en kommentar