Bilferie i Italien – Oplev den autentiske stemning

4.4/5 - (165 votes)

Uanset om du er til kulturferie, byferie, badeferie eller familieferie er Italien det helt rigtige sted at tage hen. Det er nemt at komme til Italien både med tog, fly og bil. En spændende måde at opleve Italien på, er at køre selv og opleve Italien i bilen sammen Risskov bilferie. Bilferie er smart uanset om du ønsker en aktiv ferie med masser af gang i den, eller om du hellere vil have en afslappende ferie med masser af tid til at dase i solen. Bilferier giver dig nemlig mulighed for at tilrettelægge ferien, præcis som du har lyst til, da du altid kan køre præcis derhen, hvor du vil. Italiens mange regioner skiller sig ud fra hinanden, og har hver især noget unikt at byde på. Landet strækker sig over et stort område, hvilket give dig mulighed for at holde ferie her uanset tiden på året, da der både er mulighed for solrige strande og sneklædte bjerge. Risskov bilferie er en måde at gøre din sommerferie billigere på, da der ofte er gode tilbud forbundet med at køre selv.

Hvor kan man tage på familieferie i Italien?

Tag på familieferie i din bil til det familievenlige Gardasøen med Risskov bilferie. Gardasøen er et utroligt populært rejsemål for mange danske familier, da områdets omgivelser er utroligt smukke og fyldt med hyggelige miljøer ved havnene. Ved Gardasøen er der oplevelser for alle personer i familien, store som små. Du kan opleve den storslåede natur i området fra båd på søen, som er den helt perfekte måde at opleve området på. Gardasøen har alt lige fra middelalderborge og vinslotte til forlystelsesparker til de mindste.

Der er altså både smukke gamle bydele, hvor vinentusiasterne eller naturelskerne kan nyde livet, men der er også masser af underholdningsmuligheder for børnene i familien, der kan nyde godt af vandlande og forlystelsesparker i området. En bilferie til Gardasøen vil være et sikkert hit for hele familien.

Hvor kan man opleve den ægte italienske atmosfære?

Vil du gerne opleve den ægte italienske stemning, bør du tage bilen på ferie til Toscana. Risskov bilferie har masser af rejser, der tager dig med til kernen af ægte italiensk atmosfære. Her kan du både få stillet din kulturelle og din gastronomiske trang. Toscana har nemlig masser af kulinariske oplevelser samt nogle af Italiens mest uvurderlige kunstskatte som fx Mona Lisa. Firenze er et af de smukkeste steder i verden, og byen rummer storslåede arkitektoniske skatte fra det gamle Italien, samt kunstgallerier med kunstskatte og ny moderne kunst.

Tag med Risskov bilferie til Toscana, hvis du vil opleve det bedste indenfor det italienske køkken på de mange restauranter i området, som serverer uforglemmelige toskanske måltider, som du sent vil glemme. Er du vinentusiast er Toscana også det perfekte sted, da der er rig mulighed for at komme på nært hold af den lokale vinproduktion i området. Vil du smage på essensen af Italien, bør du altså tage bilen på bilferie til Toscana.

Hvad kan opleves langs Amalfikysten?

Italiens smukke landskaber kommer bestemt til sin ret langs Amalfikysten, hvor charmerende landsbyer og storbyer dukker frem i det bakkede landskab. Langs kysten med det azurblå hav, finder du nogle af de mest populære strande i området. Det smukke landskab har i mange år været til stor inspiration for kunstnere og malere fra hele verden, som har ladet sig inspirere af de smukke og afslappende omgivelser i området. Med Risskov bilrejser kan du tilrettelægge din tur, ligesom du har lyst, og selv bestemme hvilke dele af det smukke område du vil se. Tag fx familien og din bil med et smut forbi byen Pompeji, som i år 79 blev begravet i lave fra Vesuv vulkanen. Lavaen efterlod tydelige aftryk af byen, og giver et unikt indblik i hvordan en landsby så ud for mange hundrede år siden.

Det fascinerende Sardinien

Sardinien er en fascinerende Italiensk ø, som har et behageligt klima året rundt, hvilket gør det til den perfekte destination på alle tider af året, og til den perfekte destination for din bilrejse. Sardinien er kendte for deres helt unikke tilgang til det italienske køkken, samt deres kultur og helt specielle accent, som skiller sig ud fra resten af Italien. Tag bilen her til og oplev alt lige fra kridhvide sandstrande til vingårde og små charmerende byer, med lækker gastronomi. Der er masser af skønne hoteller, og man kan ofte få gode tilbud på sin rejse med Risskov bilrejser.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar