Stå på snowboard i Livigno

Skiferie i Livigno er i dag en af danskernes foretrukne skisportssteder i Italien. Byen Livigno ligger på den italienske/schweiziske grænse. Livigno er en af ​​de største og højeste skiområder i Italien. Værd at bemærke er også, at Livigno er en skattefri by, hvilket vil sige, at der kan købes varer til lave priser – der findes et hav af mærkevarer til meget fordelagtige priser sammenlignet med det danske marked. Livigno kan altså være en god kombination af skiferie og shopping.

Du kan booke din skiferie til Livigno gennem Sunweb, der har mange gode indkvarteringer i området i forskellige prisklasser.

Udfordring på snowboardet

Selv skiområdet har masser at byde på for erfarne og nybegyndere i snowboarding, men hvis du har lidt mere blod på tanden, anbefales det at tage en tur til Mottolino. Her finder du en spændende funpark med snowpark, boardercross og half-pipe. Der er altså lagt op til en aktiv dag fyldt med adrenalin og sjov i Mottolino, hvor du både kan stå på snowboard og ski.

Er du nået dertil, hvor det er lidt for kedeligt med de almindelige pister, så er det en rigtig god måde at udfordre dig selv lidt på.

Skiferie i Italien

Italien er en stadigt mere populært skiferiedestination, der er i skarp konkurrence med skisportsdestinationer som Frankrig, Schweiz og Østrig. Det betyder dog ikke, at Italien ikke har en helt masse at byde på, når det kommer til skiferier. Der findes nemlig masser af gode områder at stå på ski i. Foruden skiområder har Italien, herunder Livigno selvfølgelig meget mere end skiferie at byde på.

Livigno er en by med ægte italiensk charme med masser af cafeer, barer og restauranter, hvor man kan opleve det italienske køkken i fuld flor – også her vil du blive forbløffet over de ualmindelige gode priser, der også er med til at gøre området til en populær skiferiedestination.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar