Ferien til Italien kan klares med leaset firmabil

4.4/5 - (133 votes)

 

Vi har alle en drøm om at kunne invitere familien på en herlig luksusrejse, og dette kan nu lade sig gøre for et beskedent beløb, såfremt dit firma giver dig tilladelse til at tage firmabilen med hjem til privatkørsel efter normal arbejdstid.

Løsningen kan være firmabil leasing med en speciel flex leasing klausul indbygget i leasingkontrakten. På den måde kan selv familier uden privat personbil få mulighed for at komme rundt i landet eller udlandet på ferie.

Det er naturligvis ingen gratis løsning, men det er ofte nemmere at finansiere denne leasingløsning frem for at betale af på en stor dyr bil.

Oplevelser i Italien med firmabil

Hvis turen går til Italien kan man køre dertil med hele familien og eventuelt medbringe en passende campingvogn, så man kan standse undervejs på turen, som helst ikke skal føles travl og stressende. Man kan også overnatte på kroer, hoteller eller hos private udlejere, og man kan normalt booke disse overnatningssteder hjemmefra i forvejen via internettet. Dermed kan man komme rundt i ferien og opleve den specielle italienske stemning både i storbyerne samt ude på landet.

Man kan besøge Peterskirken i Rom, Vatikanet, Forum Romanum og Colosseum, Broerne i Venedig, Det skæve tårn i Pisa, bjergkæderne i de italienske Alper, vulkanen Vesuv samt andre turistattraktioner i Italien. Med en god firmabil kan man komme direkte hen til de fleste steder, hvilket har gjort biler populære over hele verden på grund af deres fleksibilitet.

Sådan fungerer flex leasing

Flex leasing kan være den mest geniale løsning for både arbejdsgiver samt ansat, idet begge parter nyder glæde af en god bil, idet firmaet i arbejdstiden nyder glæde af, den ansatte præsenterer firmaet i en nyere kvalitetsbil, således transportbehovet er klaret med stor stil.

På den anden side vil medarbejderen kunne anvende firmabilen uden for arbejdstiden til sine private behov, hvilket også omfatter weekender og ferier, så dermed kan medarbejderen spare køb af egen bil. Det eneste krav for ordningen er kørebog skal anvendes, således man detaljeret kan redegøre for alle bilens kørte km, som derefter opdeles mellem de to parter, der betaler hver sin respektive andel af bilens udgifter.

Man starter med at skønne de to parters andele, hvorefter man ved udgangen af hvert år laver en endelig korrigeret opgørelse. Ordningen er så attraktiv, det er muligt at lease en dyr luksusbil som en Audi Q5 for omkring 4.600 kr. årligt i henhold til Audis hjemmeside med en beregningsmodel, der viser bilen koster 480.000 kr. kontant. Hvis medarbejderen årligt kører 50 % af bilens km, så slipper den ansatte altså med at kun betale 2.300 kr. hver måned for at have adgang til denne luksusbil både i arbejdstiden samt i fritiden.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar