Stå på ski i Alpernes Livigno

 

Er det din første rejse til Italien, og elsker du at stå på ski? Så er Livigno et godt bud på en ferie, hvor begge ting kan kombineres. Livigno ligger i Alperne og grænser op til Schweiz, hvor du blandt andet har adgang til en toldfri zone. Hvis du også bliver betaget kan du fx tage et kig på Sunwebs tilbud for skirejser til Livigno, og blive inspireret til din næste rejse.

Rejser du til Livigno er du garanteret sne, idet byen er beliggende i en dal i over 1800 meters højde. Helt konkret betyder det, at byen dækkes af sne i op til ni måneder om året. Med andre ord: du skal være svært uheldig, hvis du rejser til byen i en periode uden sne.

Grundet den ekstremt høje chance for sne, er skisportsturisme Livignos største indtægtskilde. Og det er dog også det værd at tage på skiferie her, det kan alle online rejsebureauer garantere.

Udfordringer på alle niveauer

Det, der gør Livigno populært er de gode begynder- og børneforhold. Dette gælder især pisten nede ved byen. Modsat har også de lidt mere erfarne skiløbere mulighed for at udfolde sig på fint, bredt terræn, gode pister og har endvidere mulighed for teknisk træning. Læs mere på deres officielle turistside her.

Vil du for alvor udfordres, kan du også afprøve heliskiing, hvor du flyver op med en helikopter til toppen af en pist. Herfra skal du så bare få gang i bentøjet og skiene, og så køre ned. Denne form for ekstremskiløb, giver dig mulighed for at køre på pister i mange tusinde meters højder.

Med andre ord er Livigno ideelt for dig, der for eksempel har taget hele familien med på skiferie, men hvor hvert enkelt medlem har individuelle behov.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar