Nyd livet i Bari

4.9/5 - (65 votes)

Bari havde før et blakket ry, men med tiden er byen blomstret og har nu et rigtig godt ry, og mange mennesker kommer hvert år langvejsfra for at besøge den historiske og hyggelige italienske by. Bari har en helt speciel atmosfære. Byens gader snor sig mellem hinanden og danner en form for labyrint, og om aftenen lever byens pladser op, og folk søger ud mod de smarte restauranter og barer, som ligger rundt omkring i Bari’s gader. Man kan dele Bari op i forskellige bydele. I den nordlige ende finder man den gamle by, men huse som er bygget helt tæt sammen mellem de to store havne i byen. Det er også her at du finder nogle af byens store seværdigheder, og trænger du til at feste igennem er dette også, hvor du finder Bari’s pulserende natteliv. Mod syd ligger den mere moderne del af byen. Her finder du strandpromenader og byens store shopping områder med masser af spændende butikker.

Hvad kan man se i Bari?

Bari Italien er en historisk by, som er fyld med masser af spændende og utroligt flotte historiske seværdigheder, som man bestemt ikke bør snyde sig selv for at opleve. I Bari finder du blandt andet kirken Basilica di San Nicola. Kirken blev bygget helt tilbage i 1087, og blev blandt andet brugt til at konvertere gamle tyve til en god tro i gamle dage. Katedralen i Bari Italien blev oprindeligt bygget i 1034. Den blev dog ødelagt 100 år senere, men heldigivs blev det besluttet at genbygge katedralen igen mellem 1170 og 1178. Katedralen er et utrolig smukt bygningsværk med store hvælvinger, som ville være en skam ikke at opleve. Bari kan dog også byde på andet end religiøse seværdigheder.

Byen er også hjemstavn for Italiens tredje største operahus. Mange kendte operaer og balletter er blevet opført her i tidens løb, men efter en stor brand i 1991, blev operaen totalsmadret. Du har dog igen mulighed for at opleve de smukke baletter og operaer, da operahuset blev genopbygget i 2009. Er du interesseret i kultur og opera, bør du prøve at sikre dig billetter til en af de mage fantastiske opførelser i operahuset, når du er på ferie i Bari Italien. Til de kulturelle kan Bari også præsentere deres helt eget kunstmuseum, som er fyldt med vigtige malerier fra det 15. Århundrede frem til moderne kunst i dag.

Overnantning i Bari

Der er rig mulighed for at bo lækkert og hyggeligt i Bari, som kan tilbyde overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Hotellerne er mange i Bari Italien, men du bør være opmærksom på priserne, da disse tit er meget dyre i forhold til, hvad man får for pengene. Byen har også rigtig mange hyggelige bed and breakfast steder, hvor du kan bo i autentiske italienske omgivelser for blot få penge. Bari rummer også en række hostels og hoteller i den billige prisklasse.

Vil du gerne have det hele lidt for dig selv, kan du leje din helt egen lejlighed, hvor der er plads til hele familien, og mulighed for selv at lave aftensmad, hvis man ikke gider spise ude hver dag. Bari Italien har dog nogle utroligt udsøgte restauranter og caféer, hvor du kan få en autentisk bid af det italienske køkken.

Hvordan er naturen omkring Bari?

Naturen omkring Bari er storslået, og du bør bestemt sætte en dag af til at opleve den smukke natur på nært hold. Du kan leje cykler eller blot tage en spadseretur rundt omkring i området på egen hånd. Hvis du er interesseret i en lidt anderledes type ferie i Italien, arrangeres der forskellige ture i området til de lidt mere aktive turister. En af dem er en aktiv ferie baseret på en flerdags cykel tur, som kører rundt i områderne omkring Bari Italien på snuden af Italiens støvle.

Turen tager dig med på en tur omkring Adriaterhavet og det Joniske hav, hvor der overnattes rundt omkring i de nærliggende byer. På trods af at turen foregår over mange dage og på cykel, er sværhedsgraden ikke så svær, så de fleste burde kunne være med på denne tur, som er en lidt anderledes og sjov måde at opleve Italien på. Elsker du at vandre, er der også den perfekte tur for dig. Denne avancerede gåtur tager dig med rundt til områdets arkæologiske og arkitektoniske skatte, og du får set de smukke landskaber med dale og flotte kystlandskaber, samt smagt på de kolonariske specialiteter for området.

Skriv en kommentar