Kør-selv-ferie til Italien: Sådan kan du få tiden til at gå som passager

Rate this post

Hvis du skal køre til Italien, for at holde ferie, så skal du forberede dig på en lang køretur. Hvis det ikke er dig, der skal køre bilen, så er det derfor en god idé at finde noget du kan lave. Hvis du ikke finder en måde, at få tiden til at gå på, så bliver det for alvor en lang tur. Derfor bør du også sørge for at forberede dig hjemmefra.

Hvis du har sørget for at forberede dig lidt hjemmefra, så er der en lang række gode måder at få tiden til at gå på, selvom du sidder i en bil. Hvis du selv er i tvivl om, hvad du kan give dig i kast med, hvis du skal have tiden til at gå lidt, når I er på vej på ferie, så er du kommet til det rette sted, da du får forslag til det herunder.

1. Du kan se film

En rigtig god måde at få tiden til at gå på, er at se film. Hvis du skal køre langt, så er én film dog ikke helt nok. Det er derfor en god idé at sørge for at have flere film med. Har du en iPad og adgang til Netflix, så er det en mulighed at gemme film til offline brug. Er det muligt for dig, så er det klart den bedste måde at gøre det på.

2. Du kan lytte til lydbøger

Hvis du bare gerne vil læne dig tilbage, mens du kører i bil, så er det en oplagt idé at lytte til en lydbog. Ofte er det nok med en lydbog, da de sagtens kan tage et tocifret antal timer at læse op. Du er derfor også sikret, at det er en måde, der kan holde dig underholdt på en stor del af turen – hvis ikke på hele turen til Italien.

3. Du kan læse en bog

Du kan også give dig i kast med at læse en bog. Hvis du ikke har lyst til at have noget med elektronik at gøre, så kan du koble helt fra ved at læse en bog. Det er dog langt fra alle, der er vilde med at læse. Hvis det ikke er noget for dig, så er det nok en bog, du skal have med. Så ender du hurtigt med at lægge den fra dig igen.

4. Hold øje med dine investeringer

Er der ikke noget af det ovenstående, der er noget for dig, så kan du i stedet bruge lidt af tiden på at tjekke op på dine investeringer. Hvis det skal kunne lade sig gøre, så skal du dog bruge en udbyder til at lave disse investeringer, der har en mobilvenlig løsning. Det har de blandt andet hos Plus500, som du kan læse om her.

Det skal dog gøres klart, at der er en risiko forbundet med den type investeringer, du kan lave hos Plus500. Hvis du gerne vil handle med aktier o.lign. på traditionel vis, så er det ikke stedet.