Brug sommerferien på at backpacke i Italien

Rate this post

Italien er for de fleste danskere forbundet med charterferie eller campingferie ved Gardasøen. Men det solbeskinnede land er så meget mere end det, og er godt egnet til at backpacke i – især hvis du ikke før har prøvet at tage på backpackerrejse.

Hvorfor er det godt at backpacke i Italien?

1. Italien og italienerne er velkendt

Hvis ikke du før har prøvet at backpacke, men gerne vil give dig i kast med det, er Italien et rigtig godt udgangspunkt. Landets kultur er ikke så fremmed, maden er god og folket er venligt.

Det er altid rigtig godt at starte sin backpackerrejse i et land, hvor man føler sig tryg, og hvor alting ikke er et førstegangsmøde.

2. Smuk natur og berømte storbyer

Italien er velsignet med smuk og helt igennem fantastisk natur fra nord til syd, som du simpelthen bare ikke må glip af – og det er uanset, om du er til trekking i bjergene eller solbadning på stranden efter endt sightseeing.

Som om det ikke er nok, byder Italien også på nogle af verdens måske mest charmerende byer som Venedig, Rom, Firenze og Pisa. Byer, som alle har hørt om, og som alle gerne vil opleve på et tidspunkt i deres liv. Hvorfor ikke gøre det i løbet af sommerferien med en rygsæk på ryggen?  Det er en oplagt mulighed for at få oplevet så meget af Italien som overhovedet muligt.

3. Fantastisk mad

For at sætte prikken over i’et, er italienerne ret gode til det med madlavning, hvilket også er en vigtig del af det at backpacke. For gennem mad møder man som oftest mennesker, og det er det, som er med til at gøre din backpackerrejse fantastisk.  

Det er over et godt måltid mad, at de bedste historier bliver fortalt – og vi vil vove påstå, at italienerne er blandt de bedste i verden til at lave mad. De er i hvert fald meget passionerede omkring det!

En rejse bliver også altid det bedre, hvis maden er god og velsmagende.