Vær lækker med sko og smykker fra Italien

4.9/5 - (49 votes)

Det er let at finde en lækker strand

Italien er blandt andet kendt for design, men også for turisme. De har mere end 8000 kilometer kyst langs Middelhavet og Adriaterhavet, ligefra dristige klipper til skønne strande med det fineste sand. Italien byder på de mest forskellige badedestinationer – både for unge, par og børnefamilier. Nogle destinationer – f.eks. Gardasøen og Sardinien – er perfekte til windsurfing, dykning og andre former for vandsport. Alghero er den kønneste by på Sardinien og er endnu ikke ødelagt af turister.

Gard Italia sko

Gard Italia er sko, der både har komfort og stil. Det er en klassisk italiensk sko til den fod- og stilbevidste kvinde. Dine fødder vil elske Gard Italia, fordi de er lette, gode at gå i og de skåner dine trædepuder, dine fødder og din gang. Du kan få yderligere tips til hvordan du bliver skøn og lækker til sommer på internettet.

Millian Design

Vær lækker med Millian Design, de sælger unikt italiensk modetøj og lækre italienske sko. De importerer selv deres produkter – bukser, bælter, sko, støvler osv. fra Italien – og har derfor en helt unik kollektion.

Lofina

Lofina har specialiseret sig i lækre, håndlavede sko, støvler, ballerinaer og sandaler. De er produceret i Italien og designet i Danmark. Der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. De har i mange år været at finde i de fysiske butikker i Aarhus og København og senere hen som netbutik.

Martinello

Håndlavet glas går flere hundrede år tilbage, og stammer fra den italienske ø Murano. Murano glasperler bliver lavet, ved at smelte glas over en gasflamme. Under det farvede glas ligges ofte et tyndt lag af 24 karat guld eller finsølv, inden glasset formes og hærdes. Da det er håndlavet vil der aldrig være to perler som er helt ens. Alle Martinellos glasperler bliver udelukkende fremstillet på værksteder, som er certificeret til at lave ægte Murano glas.

 

Skriv en kommentar