Storbyferie i Rom

4.1/5 - (32 votes)

Rom er Italiens hovedstad og en populær rejsedestination fyldt med attraktioner. Byen er landets største og mest befolkningsrige med mere end 2.7 millioner indbyggere og en utrolig livlig by med masser af historie. Du kan ikke bevæge dig igennem Rom uden, at opleve dens gamle historie dukke op over det hele. Gamle romerske pladser, bygninger fra middelalderen og renæssancen, springvand og exceptionelle museer. Byen er et omvandrende historisk museum fra Romertiden og så til den dag i dag. Udover al den historie, så kan byen også være stolt af de mange fine restauranter, caféer og et blomstrende, sofistikeret natteliv.

Byen er nem at komme til med fly og det tager kun omkring 2½ time at flyve fra Kastrup til Fiumicino lufthavn i Rom. Spies har nogle virkelig billige fly billetter dertil, hvilket gør flyrejser til Rom endnu mere attraktive.

Få et bedre overblik over byen

Byen er fantastisk at slentre stille og roligt rundt i. Specielt lidt ude for centrum, hvor man ikke kan undgå hyggelige kvarterer, caféer og små autentiske italienske restauranter. Hvis man rigtig gerne vil se mere af byen, så kan det anbefales at tage bus nr. 110 fra togstationen – det er en virkelig billig måde, at få et større overblik over Rom på.

Mere end bare en helt almindelig storby

Rom er verdenskendt for byens seværdigheder og har adskillige bemærkelsesværdige museer, kunstgallerier og kirker. Fra Capitoline bakken har man blandt andet en fantastisk udsigt udover nogle af de ældste museer i verden. Specielt Peterskirken oplyst om natten er et fantastisk smukt syn, men også det gamle Colosseum, hvor gladiatorkampe blev afholdt med det formål, at underholde befolkningen, er et besøg værd. Det er Den Spanske Trappe eller Pantheon også, og sådan kunne man blive ved, for byen er propfyldt med seværdigheder.
Men byen er ikke kun kulturelt, historisk smuk og fascinerende, den har også modebutikker og shopping til den helt store guldmedalje.

Noget som gør Rom ekstra attraktivt er også, at byen samtidig med at kunne tilbyde sine storby-kvaliteter, også har flere strande, der kan tilbyde turister og beboere at flygte fra sommervarmen og få sig en velfortjent dukkert.

Alt i alt er byen en meget komplet storby med masser af yderst flotte og luksuriøse hoteller i centrum, der gør det nemt og billigt, at opleve hele byens mange muligheder. For en samlet rejsepakke kan det være rigtig smart at tjekke spies.dk, som har klart det bedste udvalg af fly billetter og hoteller.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar