Sommerferie i vidunderlige Jesolo

4.5/5 - (182 votes)

Langs Adriaterhavet i den nordlige del af Italien ligger byen Jesolo. Byen er det perfekte sted for alle der trænger til en god ferie, og gerne vil opleve en af de bedste dele af Italien. Jesolo har noget for hele familien, da der er masser af forskellige ting at tage sig til for folk i alle aldre. Byen er fyldt med seværdigheder, gode restauranter og caféer med mad der kan få alles mund til at løbe i vand, samt masser butikker hvor du kan få stillet din shopping lyst. Langs byen ligger den 17 kilometer lange strand med lækkert sand og masser af bademuligheder, hvis man trænger til at køle sig lidt ned i solens varme. Om aftenen bliver byen hovedgade lukket af, og bliver forvandlet om til en hyggelig gade med masser af liv. Jesolo Italien er fyldt med masser af pladser rundt omkring i byens gader, hvor det summer af liv og den hyggelige italienske stemning, og hvor du kan få nogle af de italienske gastronomiske specialiteter, som kendetegner dette område af Italien.

Aktiviteter i Jesolo Italien

Er der vandhunde i familien, bør man lægge vejen forbi det store vandland Aqualandia, som har masser af forskellige vandaktiviteter og shows, som kan underholde alle i familien. Jesolo har også et flot akvarium, som er fyldt med fascinerende og farvestrålende fisk og masser af andre havdyr. Et godt sted for både børn og voksne, og det perfekte sted at tage hen, hvis det uheldigvis skulle regne en dag på ferien.

Er familien glade for dyr kan man også opleve masser af eksotiske dyr i Tropicarium Park, hvor der er mange forskellige arter lige fra aber til alligatorer. Tæt på stranden finder du også en af Jesolos helt specielle seværdigheder, nemlig Sand Nativity. Her kan du se de mest utrolige sandskulpturer, som er så flotte, at det næsten ikke er til at tro, at de er lavet udelukkende ud af sand. En billig seværdigheder som bestemt er besøget værd.

Udover disse aktiviteter har Jesolo meget andet at byde på lige fra forlystelsesparker og adventure golf til sejlture med piratskibe på havet. Der altså nok at tage sig til for hele familien, hvis man vælger at årets sommerferie skal gå til Jesolo. Vil du gerne ud og feste og danse, har Jesolo også masser af diskoteker i den vestlige del af byen, hvor der bliver festet til den lyse morgen.

Oplev den storslåede natur

Jesolo Italien ligger i et område med den mest storslåede natur. Naturen i områder har både hyggelige skove og en lagune med de smukkeste farver og det dejligste vand. Her er fyldt med fred og ro, hvis du trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Jesolos natur byde på mange oplevelser. Den perfekte måde at udforske den på er enten på cykel, på ryggen af en hest eller på en trekking tur, alt efter hvad du har lyst til. Der bliver arrangeret masser af ture i området, hvor du kan opleve de forskellige dele af Jesolos  natur med guide eller på egen hånd.

Overnatning i Jesolo

Jesolo Italien er fyldt med masser af gode lejligheder og hoteller, alt efter hvad du ønsker og har brug for. De kommer i alle prisklasser, så der er altid et sted at overnatte for alle pengepunge. Hos mange af hoteller i Jesolo, kan du få utroligt gode tilbud, hvis du er ude i god tid, eller hvis I er en stor gruppe. Ønsker du at komme lidt væk fra byen larm, kan du med fordel vælge nogle af de overnatningsmuligheder, som ligger en smule ude for centrum, men stadig er i gå afstand fra byen. Vil du derimod gerne være med, hvor det sker, er der også masser af gode hoteller inde i midtbyen i Jesolo.

På besøg udenfor Jesolo

Med et besøg i Jesolo er der også masser af spændende ting at opleve udenfor byen. Jesolo ligger tæt på Venedig, og det er utrolig nemt at komme dertil med bus eller båd. Venedig er en by, som man bestemt bør besøge, hvis man er i Italien. Da den ligger så tæt på Jesolo, bør du ikke snyde dig selv for et besøg i selveste romantikkens by. Du vil helt sikkert ikke komme til at fortryde det. Lidt længere væk fra Jesolo er der også andre spændende byer med masser af interessant kultur, såsom byerne Verona og Padova. Der er altså ingen grund til at være bange for at kede sig, hvis du tager på ferie i Jesolo Italien. Der er masser af ting at tage sig til både i Jesolo og i byerne i nærheden.

(Visited 1.183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar