Kør selv ferie til Italien

4.8/5 - (137 votes)

Hvis du går og planlægger et smut til Italien i enten vinter eller efterårsferien så bør du tage med i overvejelserne at det faktisk er ganske let at køre i egen bil fremfor at køre.

Hvor lang tid skal man regne med

Det er faktisk utrolig let at køre selv til Italien. Alt man skal gøre er at følge E45 til man har krydset alperne og så er man der faktisk. Det kræver selvfølgelig at man er relativt glad for at køre bil, er man to så man kan skiftes er det endnu lettere. Som enkelt chauffør skal man ihvertfald regne med at turen tager 2 dage, men er man tog til at skiftes om at køre og man går efter at stå på ski i Norditalien så kan det snildt klares på under et døgn hver vej.

Er det ikke dyrt at køre selv

Det er faktisk slet ikke så dyrt at køre selv. Er man fire i familien er det væsentligt billigere, selv hvis man regner slitage med, end det ville være at flyve. Er man så heldig at have firmabil eller adgang til firmabiler via arbejdspladsen så er det selvfølgelig endnu billigere. At benytte sig af en firmabil er især en fordel hvis man også skal have en campingvogn med på slæb. Det kan du læse meget mere om her. Men uanset om du har firmabil eller ej så er kør selv ferie til Italien både let, og billigt. Og så kan et døgn være god kvalitets tid for familien.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar