Kør på ferie til dejlige Italien

5/5 - (1 vote)
Dette er en advertorial 

Det er ikke for sjov, at Italien i mange år har været et af danskernes absolutte favorit-rejsemål. Italien kan ganske enkelt noget, som andre steder ikke kan, og det giver bare nogle uforglemmelige rejser. I denne artikel kigger vi på nogle af landets mange muligheder, hvis du gerne vil på ferie i støvlelandet.

Vælger du at køre på ferie, skal du selvfølgelig have bilen opdateret for fuld skrue. Det betyder blandt andet, at du skal have tjekket dine dæk godt og grundigt, så de er klar til en tur, som naturligvis kommer til at slide mere, end hverdagen gør. Der er selvfølgelig også mange andre bildele, du skal være opmærksom på, og det kan være ting som gearkasse, kobling og bremser, som bør eftertjekkes før afrejse.

Når alt det praktiske til turen er på plads, er det selvfølgelig også værd at tage et kig på, hvad man egentlig vil med Italien. Derfor forsøger vi nu at opridse nogle af de fantastiske områder, man kan besøge i landet, og hvad fordelene er ved dem.

Bjergvandring i de storslåede Dolomitter  

Hvis man tror, at det kun er alperne, som kan tilbyde fantastiske bjergruter i Europa, så har man ganske enkelt glemt de italienske Dolomitter. Her er der tale om en bjergkæde, som tryllebinder, når man først er til stede, og man får nærmest aldrig nok. Det største problem kan være, at kroppen ikke kan holde til mere, fordi man får lyst til at se nye ruter.

Hvis man er en vandreentusiast, så er Dolomitterne et must at have besøgt minimum én gang, for italienerne har – som med alt muligt andet – sørget for de bedst mulige betingelser. Det er samtidig ikke så dårligt at komme ned fra bjerget og kunne spise fra det italienske køkken, som de fleste er ret begejstrede for.

Familieferie ved Venedig  

Hvis det er en rigtig familieferie, hvor ungerne også er med, så er det måske Venedig-området, som blandt mange andre dejlige steder er et af de mest oplagte. Her findes der nemlig et utal af campingpladser, hvor skandinaviske gæster strømmer til for at nyde den italienske klasse på alle fronter. Er man glad for at have andre danskere i nærheden, er det derfor et ret godt bud.

Det er samtidig et område, hvor køkkenet er ganske fortræffeligt, og her vil man opleve en masse af de mest klassiske italienske retter, som børnene er vilde med, men som sikkert også behager de voksne i de fleste tilfælde. Man kan også tage et smut ind til Venedig, hvis man skal have noget kultur med sig. En by som aldrig skuffer, og hvor man altid kan blive fascineret.

Smag på Toscana  

Skal det være endnu mere sofistikeret, så er Toscana et fantastisk åndehul. Her kan man nyde de fantastiske vine, området byder på, og man kan smage på et ofte lidt anderledes køkken end længere nordpå. Toscana er et område, som af mange betragtes som en af Italiens absolutte perler, når det kommer til mad, vin og natur.

Skriv en kommentar