Hvad koster det at købe en italiensk sportsvogn?

5/5 - (1 vote)

Italien er kendt for at være eminente til at producere biler. Du kender sikkert flere af de italienske producenter, for eksempel Fiat og Alfa Romeo. Italien er især kendt for at producere nogle af de dyreste biler i verden. Der er selvfølgelig tale om de italienske sportsvogne, der kan noget helt specielt. Mange mennesker drømmer om at eje en italiensk sportsvogn, men det bliver som regel ved en drøm. Dette er primært på grund af de meget høje priser. Er du nysgerrig efter at vide, hvad det egentlig koster at købe en italiensk sportsvogn, kan du læse med i dette indlæg.

Nogle af de dyreste biler i verden

Lamborghini er en meget velkendt italiensk bilproducent, der producerer nogle af verdens dyreste biler. Du finder blandt andet Veneno-modeller, der kan løbe op i 31 mio. kr. Det er en af de dyreste biler i verden, men det er også en bil, der virkelig kan trække fra land, når der bliver trykket på speederen. Den har en topfart på ikke mindre end 355 km/t. Derudover kan den accelerere fra 0 til 100 km/t. på 2,9 sekunder.

Ferrari er også en italiensk bilproducent, der er kendt for at producere sportsvogne i luksusklassen. Prisen er dog også derefter. En Ferrari F60 America koster ikke mindre end 17 mio. kr. Her får du en sportsvogn med en topfart på 330 km/t., der kan accelerere fra 0 til 100 km/t. på 3,1 sekunder. Det er derfor også en bil, der virkelig kan tage fra. Fælles for disse priser er, at det er uden afgifter. Du skal derfor regne med, at prisen bliver langt over det dobbelte.

Forsikringen – også en dyr post

Selvom bilen er dyr, er forsikringen også en dyr post. Med en dyr bil følger der ofte en dyr bilforsikring. Hvis du går og leger med tanken om en italiensk sportsvogn, er bilforsikring en post, du også skal regne med i budgettet. Selvfølgelig har din alder noget at sige, men det er især bilens værdi, der hovedsageligt afgør, hvor meget du kommer til at betale i forsikring. Hvis du køber en lækker sportsvogn, vil du sikkert blive overrasket over, at forsikringen hurtigt kan svare til bilens produktionsværdi indenfor få år.

(Visited 577 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar