Sommerferie i Italien – Tips og ideer

4.3/5 - (68 votes)

Sommerferien bliver bestemt et godt minde, hvis du holder den i Italien. Landet har masser af spændende seværdigheder og oplevelser for hele familien. Derfor er Italien også den perfekte destination, uanset om du ønsker at komme på badeferie eller storbyferie eller du ønsker noget helt andet ud af din sommerferie. Italien udemærker sig bestemt som rejsedestination, da landet både byder på sol og strand, god mad og masser af kultur for alle aldre.

Tag på camping i Italien

Italien har et utal af hyggelige campingpladser, som udgør de perfekte rammer for sommerferien med familien, uanset om du er til luksuscamping eller almindelig camping, er der masser af muligheder med mobilhomes, telte og lodgetelte. Campingpladserne har hver især deres fordele, men der er altid en campingplads der passer til dine ønsker og behov, med garanti for sol og strand.

Aflæg et visit i Toscana

Toscana er et elsket sted af danskerne, da regionen byder på nogle af de bedste ting ved Italien. Her finder du både lækker italiensk vin, gode vine og det helt klassiske Italien. Byen byder på alt fra kunstskatte og historiske levn til vinmarker og olivenlunde. Hvis du gerne vil krydre sommerferien med ren afslapning og landlig charme, bør du bestemt vælge Toscana som destination for årets ferie.

Smukke strande og landskaber i Sicilien

Du kan også sætte kursen mod Sicilien, og lade sommerferien blive præget af smukke strande og landskaber, spændende historie og det bedste fra det Italienske køkken. På Sicilien er der noget at opleve for hele familien. Her kan du både besøge Europas højeste vulkan Etna, som giver landskabet et helt specielt præg. Derudover finder du også arkæologiske steder såsom Agrigento, som er en del af UNESCOs kulturarv, med flotte templer helt tilbage fra den græske oldtid. Tag et smut forbi byen Taormina, som byder på masser af muligheder for shopping og udsøgte restauranter. Toscana er en ø, som har en helt speciel kultur, med en befolkning som både er varme og venlige, og som bestemt vil tage godt imod dig på din ferie.

Italien er altså fyldt med muligheder for dig, og sommerferien bliver helt sikkert uforglemmelig, hvis du vælger Italien som destination. Der er masser af gode tilbud af få, hvis du vil på ferie til Italien med bil eller fly, og det gælder uanset om skal på en romantisk ferie for to, eller du ønsker af tage hele familien med på sommerferien over dem alle til det spændende Italien.

 

(Visited 101 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar