Billig ferie til Italien: Sådan sparer du penge

4.1/5 - (72 votes)

Italien er et utroligt populært rejsemål for turister i hele verden. Landet er fyldt med spændende ting at opleve, uanset hvor i landet du befinder dig. Italien er kendt for sine arkitektoniske skatte både fra gamle og mere moderne tider. Derudover er Italien også kendt for sit øje for modedesign, og landet står bag nogle af verdens største modedesignere.

Når man snakker om Italien, kan man heller ikke komme udenom landets kærlighed til gastronomi og vin. I Italien finder du masser af udsøgte specialiteter, og nogle af verdens bedste vine, som du bestemt ikke bør snyde dig selv for. Der er altså stor grund til at besøge Italien på din ferie.

Der er mange forskellige billige rejser til Italien, alt efter hvilken ønsker og behov du har til din ferie. Her er nogle tips til, hvordan du kan få en billigere rejse på din næste ferie.

Bestil din ferie i god tid

Hvis du gerne vil have fingrene i en af de billige rejser til Italien, kan det være en god idé at bestille din ferie i god tid. Hvis du fx ønsker at flyve til Italien, kan du være sikker på, at billetterne kun bliver dyrere og dyrere, jo tættere på afrejsedatoen du kommer. Dette gælder specielt i højsæsonen, hvor der er rift om billetter. Er du ude i god tid, har du også størst mulighed for at tilpasse rejsen til dine ønsker og behov, da valgmulighederne er større både når det kommer til hoteller og afgange.

En måde at spare penge på er også at vælge nogle mere alternative lufthavne end de populære, hvis du fx ønsker at flyve til din rejsedestination. Afgangene fra de mindre populære lufthavne er nemlig ofte billigere end fx fra Kastrup lufthavn, og derudover kan du også ofte parkere gratis ved disse lufthavne, så du sparer penge på parkering under din rejse.

Vælg det rigtige tidspunkt for din ferie

Et punkt hvor der bestemt er mange penge af spare, hvis du gerne vil på en af de billige rejser, er dit rejsetidspunkt. Hvis du har mulighed for at rejse udenfor højsæsonen, altså skolernes ferie, bør du gøre dette, da det kan gøre din rejse meget billigere. Dette skyldes, at efterspøgslen på feriedestinationerne er stor i disse perioder, og du kan derfor ofte få din rejse til halvpris, hvis du vælger at rejse inden eller efter skolernes ferier.

Spar penge med en pakkeløsning

Hvis du vælger en pakkeløsning, er du i de fleste tilfælde også sikret en af de billige rejser til fx Italien. I en pakkeløsning købe du rejse og hotel samlet, og i nogle tilfælde kan du også få en lejebil med i pakken. Du kan selv vælge, om du vil have en af rejseselskabernes færdigrejser, hvor hotel og rejse ligger fastlagt på forhånd, eller du kan vælge selv at sammen sætte din rejse og hotel efter præcis dine ønsker og behov.

Udover at du med pakkerejser får en billigere rejse, er en af fordelene ved pakkerejser også, at du er omfattet af Rejsegarantifondens beskyttelse, i tilfælde af at din rejsearrangør skulle gå konkurs. Har du mulighed for at vælge all inclusive på dit hotel, er dette også en oplagt mulighed for at komme på en af de billige rejser.

Med all inclusive har du nemlig et bedre overblik over dine udgifter på forhånd, da al mad og drikke allerede er betalt inden ferien starter.

Kør-selv-ferie til Italien

Kør-selv-ferier er dog blandt de allermest billige rejser, hvis du gerne vil spare penge på din ferie. I forhold til at tage toget eller flyet til din rejsedestination, er bilferier et meget billigere alternativ. Med en kør-selv-ferie bruger man selvfølgelig længere tid på at komme frem til selve destinationen, men der er mange penge at spare ved at tage bilen fremfor toget eller flyet.

På en kør-selv-ferie til Italien kan man ofte spare flere tusinde kr. ved at tage bilen. Derudover er det også smart selv at have bilen med på ferie, da man derved sparer at skulle leje en bil på turen. En kør-selv-ferie giver dig også mulighed for selv at disponere over din tid. Du bestemmer altså selv tempoet for ferien, og hvor du vil hen undervejs på turen til din feriedestination.

Skriv en kommentar