Få mere ud af ferien med det rette campingudstyr

Rate this post

Der er ikke noget værre, end at gå ned på udstyr. Campingferie i campingvogn kræver ofte forskelligt ekstraudstyr, alt efter hvad man planlægger at lave på sin ferie. Vi har her samlet nogle eksempler på udstyr, som kan være med til at gøre livet lettere for dig på campingpladsen og få mere ud af ferien.

Gardiner og solafskærmning

Hvis I tager sydpå på campingferie, hvor temperaturen nemt når op på 30 grader, kan der hurtigt blive rigtigt varmt inde i en campingvogn. Det kan derfor være en rigtig god idé med nogle gode gardiner til både frontruderne og sideruderne. Gardiner giver mørklægning og hjælper med at begrænse mængden af varme, som der opstår ved kraftigt sollys.

I kan dog naturligvis ikke have gardiner for, når I kører i campingvognen. Her skal I være i stand til at se ud. Her kan det i stedet være praktisk med nogle solskærme til bilen, så I kan holde temperaturen nede og undgå direkte sollys i øjnene, når I kører.

Kom omkring med en cykel

Når man er på campingferie, er der rigtig mange som gerne vil have cykler med. Når man er på cykel kan man nemt og hurtigt komme omkring og rigtig få set og oplevet noget. Det kræver dog, at man har en god cykelholder, hvor cyklerne er forsvarligt fastspændt. En fiamma cykelholder er et godt valg, hvis I er på udkig efter en cykelholder til montering af cykler bagerst på vognen. Cykelholderen kan som standard bære to cykler, men kan udvides til at bære helt op til fire.

Underholdning til de regnfulde dage

Det er ikke altid det er godt vejr, selvom man er kørt til Sydeuropa. Derfor kan det være en god idé at medbringe noget forskelligt TV- og radioudstyr, så man har noget underholdning til de mindre gode dage. Husk antenne til signal og vægophæng til TV’et.