Derfor skal du rejse til Italien

Rate this post

Italien er et fantastisk land, og i dette indlæg vil vi forsøge at overbevise dig om, at det holder stik! Faktisk er Italien et af de mest populære rejsemål, og det er altså ikke helt uden grund. Find ud af hvorfor nedenfor.

I det magiske støvleland finder du alt lige fra ubeskrivelige landskaber til kulinariske oplevelser og søde mennesker. Det bakkes op af fantastiske kulturskatte, som man ikke finder andre steder i Europa. Altså har Italien rigtig meget at byde på!

Italien rummer mange små perler

Når man siger Italien, følger de fleste i trop ved at nævne Rom, Firenze, Venedig – men Italien er meget mere end de store, kendte byer! For i Italien finder du Genoa, som er en lidt hengemt og glemt by. Men det er uberettiget, da Genoa i sandhed er en perle. Byen er en helt ”klassisk” italiensk by med pastelfarver, hængende farver og terracotta tage. Et absolut must do.

Landet har en smuk kystlinje

En anden grund til at du skal rejse til Italien med det samme er, at landet har en helt utrolig smuk kystlinje. Her er Amalfikysten den helt klare højdespringer med en 50 kilometer lang kyststrækning, som giver dig alt det, du går og drømmer om herhjemme. Langs kysten kan du nemlig opleve citronplantager, imponerende resorts og pangfarvede villaer. Tager du hertil, har du næppe lyst til at tage hjem igen.

Maden er kulinarisk

Hvis Italien er berømt for noget, så er det i sandhed deres køkken. Hvis du tror, du har smagt en god pizza eller en lækker pastaret herhjemme eller på andre ferier, så bliver du om noget overrasket, når du smager en ægte italiensk pizza med tynd bund og smagfuld tomatsovs eller en pastaret lavet på hjemmelavet pasta og de helt rigtige ingredienser. Har du mod på det, kan du oven i købet smage de dyreste trøfler i verden!

(Visited 465 times, 1 visits today)