Is er en kunst
Man kan hurtigt blive skuffet når man køber is. Men finder man det rette sted, at købe is kan man føle sig velsignet. For enhver der har prøvet at lave is selv ved, at der ligger en hel kunstart bag. Is er ikke bare, at kaste en bøtte yoghurt i ismaskinen og røre rundt.
Is drejer sig også om smag og tekstur. Hvis isen ikke er rørt ordentligt krystalliserer isen og den smager noget anderledes end den oprindeligt skulle. Smagen skal også være god ellers er der jo ingen idé i at spise isen. Nogle kan godt lide frugtsmag, andre er mere til chokolade eller nøddesmag. Jeg kan rigtig godt lide is der smager af noget og det skal smage ægte.
Jeg hader smagen af kunstig sukker og sødestoffer. Isen skal have egen naturlig sødme eller være sødet af bær, frugt, stevia, honning, sirup eller sukker. Sødestoffer er en no go for mig. Men nu ser det endelig ud som om at jeg har fundet en is forretning, der kan levere kvalitet. Jeg glæder mig til at smage deres is.
Har Bella Italia Isbar i Vanløse lækker is?
Bella Italia er en lille isbar i Vanløse, som ligger mellem sushicaféen Hana Sushi og den indiske restaurant Indian Flavours på Jyllingevej. Det er Diplom is, der står bag Bella Italia.
Der er tale om en ægte italiensk is og derfor ikke en eller anden dårlig kopi-is. Og det er jo netop det vi elsker Italien for, originalitet. Isen laves i Parma efter en helt særlig opskrift i en gammel isfabrik.
Man kan selvfølgelig få andre ting i butikken end is; man kan købe smoothies og fruit crush, som er en slags slush ice, der er lavet på rigtig frisk frugt.