Danskerne er vilde med Toscana og i det hele taget Italien – det ses hver sommer, hvor massevis af danskere valfarter dertil for at nyde deres sommerferie i den italienske by. Fascination af Toscana findes i flere elementer, der sammen gør det til en af danskernes fortrukne sommerferiedestinationer.
Toscana byder ikke alene på en enestående natur med et landskab fyldt med prangende cypresser og marker, der skifter farve i takt med årstiderne. Foruden dette smukke og særprægede landskab i Toscana, finder man også en utrolig madkultur, gode italienske vine, historiske landsbyer med bygninger helt tilbage fra renæssancetiden.
Toscana er altså en god kombination af noget kulturelt samt en sublim charterferiedestination, hvor man kan nyde sin ferie i ro og mag i dejlige afslappende omgivelser.
På afstand fra turismen
I Toscana er det også muligt at komme væk fra de turistede områder og nyde en afslappende bondegårdsferie. Det vil sige, at man har mulighed for at overnatte på en gård, der holder dyr og for eksempel dyrker oliven, grøntsager eller producerer mejeri produkter så som ost.
Denne måde at bo og holde ferie på i Toscana er også en af årsagerne til at danskerne er så vilde med den italienske by. Der er netop en meget kontrastpræget by, hvor det måde er muligt at komme helt væk fra civilisationen og dermed turismen.
Det er oplevelser som denne, man sent vil glemme. Selvom det kan være nok så dejligt at ligge på langs ved stranden eller poolen i to uger, er det altså de mere unikke oplevelser som dem Toscana har at byde på, man tager med sig hjem og vil huske for altid.
Så hvis du er på udkig efter en unik oplevelse kan Toscana varmt anbefales, da det netop er her du finder enestående oplevelser, god mad, vin og kulturelle oplevelser. Det er en kombination af særlige elementer, der netop gør danskerne så vilde med Toscana.
Få lidt ekstra på opleveren
Vil du have endnu mere ud af din rejse til Toscana, kan du også tage på et gastronomikursus i byen. Med et sådan kursus får du ikke alene mulighed for at smage på det toscanaske køkken, du vil også blive inddraget i madlavningen. Det vil sige, at du får lov at prøve kræfter med en masse gode opskrifter, hvilket også er noget du kan tage med dig hjem i køkkenet, når ferien er slut. Det er altså en god måde at kombinere ferie og oplevelser på, hvis man vel og mærke kan lide at lave mad.
Nogle mennesker nyder madlavning og slapper af med det, mens andre hader det som pesten. Er du af sidstnævnte kategori, behøver du dog ikke blankt at afvise et madlavningskursus, da det måske netop er det, der skal til for at få etableret en gejst for madlavning.
Du kan få flere gode råd til sommerferier i Italien her.